digital marketing

digital marketing

digital marketing

digital marketing

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بازاریابی دیجیتال (Digital Marketing) چیست؟


تعریف بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ

تلوزیون، رادیو، کامپیوتر، اینترنت، SMS، USSD، دستگاه های عابربانک و…
به نظر شما این وسایل چقدر در زندگی ما تغییر ایجاد کرده؟ مسلما خیلی!!
پس قاعدتا برای شما که صاحب یک کسب و کار هستید باید این موضوع مهم باشد!
جایی که مخاطب زیاد باشد، چه جای خوبی ست برای تبلیغات!

شما این اشتباه را نکنید!

بارها با دوستانی برخورد کرده‌ام که بازاریابی دیجیتال (دیجیتال مارکتینگ) را با بازاریابی اینترنتی یا همان بازاریابی آنلاین یکسان می‌دانند!
ولی این دو تا با همدیگر تفاوت دارند!

بازاریابی دیجیتال: بازاریابی با استفاده از ابزارها و رسانه‌های دیجیتال است.
بازاریابی اینترنتی: بازاریابی با استفاده از ابزارها و رسانه‌های اینترنتی یا همان آنلاین است.

می دانم بدیهی بود! ولی یک سوال، آیا تلوزیون، SMS، USSD، بیلبوردهای الکترونیکی و… جزو رسانه‌های آنلاین هستند؟؟ مسلما خیر!

بنابراین مفهوم بازاریابی دیجیتال بسیار گسترده‌تر از بازاریابی آنلاین است.
می‌توانید برای آشنایی با بازاریابی آنلاین به مقاله “بازاریابی اینترنتی (آنلاین) چیست؟” نگاهی بیندازید.

جعبه ابزار بازاریابی دیجیتال

بعضی از ابزارهای بازاریابی دیجیتال را نام می‌بریم:

  • سئو (SEO)
  • بازاریابی موتورهای جست و جو (SEM)
  • بازاریابی محتوایی (Content Marketing)
  • بازاریابی شبکه‌های (رسانه‌های) اجتماعی (Social Media Marketing)
  • بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)
  • تبلیغات نمایشی یا بنری (Display Advertising)
  • کتاب‌های الکترونیکی (E-Books)
  • بازاریابی موبایلی (Mobile Marketing)
  • بازاریابی بازی‌های رایانه‌ای (Video games Marketing)
  • بازاریابی از طریق SMS و MMS (به سردمداری ایرانسل در ایران!!)
  • بیلبوردهای الکترونیکی (Electronic Bilboards)
  • و…

دیجیتال مارکتینگ چه فایده ای دارد؟

سوای این بحث بدیهی که رسانه‌های دیجیتال فوق‌العاده پر مخاطبند و نباید این فرصت را از دست داد. اگر درست ببینیم، می‌فهمیم کهشیوه تصمیم گیری مردم عوض شده است و رد آن را که بگیریم، واکنش مشتریان نسبت به حرف‌هایی که برندها در قالب تبلیغات و… می‌زنند هم تغییر پیدا کرده است!
آن ها به حرف شما خیلی کمتر از کامنت‌های مردم در شبکه‌های اجتماعی درباره محصول یا خدمات برندتان اهمیت می‌دهند! و بسیاری از موارد این چنینی که شما نباید از آن غافل شوید.

در واقع این طور نیست که بازاریابی دیجیتال برای شما صرفا یک کمک کننده باشد؛ بلکه شما “نیاز” دارید تا در رسانه‌های دیجیتال حضور داشته باشید.

مشکلات پیش روی بازاریابی دیجیتال

دیجیتال مارکتینگ هم مانند سایر روش‌های دیگر دارای چالش‌هایی‌ست. سه تا از مهم‌ترین آن‌ها را در این بخش می‌خوانیم:

  • مشتریان همه جا پخش هستند: تنوع بسیار زیاد رسانه‌ها، وجود انواع مختلف دستگاه‌های دیجیتال با روش‌های بیان، روش‌های تبلیغاتی و نمایشی مختلف، که هر کدام در زمانی خاص و متفاوت با نوع دیگر و در موقعیتی خاص و متفاوت، استفاده می‌شود.
  • مشتریان بی‌محلی می‌کنند: جلب توجه مخاطب در رسانه‌های دیجیتال بسیار سخت‌تر شده است!
    علاوه بر شرکت شما، بی‌نهایت شرکت دیگر در این کانال ارتباطی سهم دارند و دلیل آن هم ارزان قیمت بودن این روش نسبت به روش‌های تبلیغاتی سنتی‌ست.
  • مشتریان مرموز شده‌اند: دسترسی به اطلاعات مخاطب سخت‌تر شده است! البته این اتفاق به خاطر امنیت بالای رسانه‌های دیجیتال نیست! موضوع چیز دیگری‌ست…
    آن قدر اطلاعات به جا مانده از مشتریان در رسانه‌های دیجیتال زیاد شده که تحلیل “یک” نفر هم احتیاج به یک بررسی روان‌شناسانه و جامعه‌شناسانه دارد!!
    برای همین می‌گویم دسترسی به اطلاعات مخاطب سخت‌تر شده است!
منبع : سایت مدیر 
  • امیرحسین جعفریان
  • ۰
  • ۰

ثبت وب سایت در موتور جستجوی گوگل

 

در صورتی که دامنه خود را به تازگی ثبت نموده اید و یا طراحی وب سایت شما به تازگی به اتمام رسیده بهتر است سایت خود را در موتور جستجوی گوگل ثبت نماید. جهت ثبت وب سایت در گوگل به آدرسhttps://www.google.com/webmasters/tools/submit-url مراجعه نمایید. برای ورود به این آدرس لازم است که در گوگل حساب کاربری داشته باشید. پس از ورود به حساب کاربری گوگل خود، این آدرس را در مرورگر خود بررسی نمایید و با تصویر بالا روبرو خواهید شد. آدرس خود را در بخش URL وارد نموده و کد امنیتی را درج کنید و بر روی کلید submit request کلیک نمایید. با انجام این کار به شما پیغامی مبنی بر انجام درست عملیات نمایش داده خواهد شد، در غیر این صورت ثبت سایت در گوگل را دوباره تکرار نمایید.

جهت نمایش سایت در گوگل حتما لازم نیست این کار را انجام نمایید، اما این کار سرعت ایندکس شدن شما را در گوگل تسریع می بخشد. در صورتی که شما این کار را انجام دادید و بعد از چند هفته سایت شما در گوگل حتی با نام دامنه کامل وب سایت جستجو نشد حتما با متخصص سئو سایت مشاوره نمایید. زیرا ممکن است مشکلی در وب سایت طراحی شده شما و یا سرور شما وجود باشد که مانع از ایندکس شدن شما در موتور جستجوی گوگل می باشد. در صورتی که هم اکنون سایت شما در موتور جستجوی گوگل سرچ می شود نیازی به ثبت مجدد وب سایت نیست.

ثبت وب سایت در گوگل فقط سایت شما را به گوگل معرفی می نماید و تکرار مکرر این کار تاثیری در رنکینگ شما در موتور جستجوی گوگل نخواهد داشت. در صورتی که سایت شما در گوگل جستجو می باشد، اما قصد دارید جزو نتایج اول گوگل باشید با طراحی سایت دارکوب تماس حاصل فرمایید. برای آنکه سایت شما بین نتایج اول گوگل باشد فعالیت های بسیاری می بایست در داخل و خارج سایت شما انجام گردد و اول بودن در گوگل کار ساده ای نیست.

جهت بالا بردن رنک سایت به شما پیشنهاد می نمایم در سایت خود مقاله های خوب و مفید در زمینه شغلی خود ایجاد نمایید که مورد نیاز کاربران و مشتریان زمینه شغلی شما می باشد. ثبت این مقاله ها را در انجمن ها و تالارهای گفتمان به اشتراک گذاری نمایید تا سایر کاربران در اینترنت و همچنین موتور جستجوی گوگل از وجود سایت مفید شما مطلع شوند.

* یک نکته مهم در زمینه ثبت سایت در گوگل آن است که این کار را زمانی انجام دهید که سایت شما موجود می باشد و صفحات سایت به درستی آدرس دهی شده باشند. به این معنی که در صورتی که از صحت عملکرد سایت خود مطمئن شدید آن را در گوگل معرفی نمایید.

* همچنین قرار دادن بک لینک در سایت های دیگر باعث معرفی زودتر سایت شما به موتور جستجوی گوگل خواهد گردید، برای اولین قدم سایت خود را در سایت های آگهی ثبت نمایید.

جهت ثبت سایت در گوگل از این لینک نیز می توانید استفاده نمایید. 

http://www.google.com/intl/fa/add_url.html
  • امیرحسین جعفریان